hlias έγραψε:nickL έγραψε:
Μα η κουβέντα δεν αφορά σύγκριση επικινδυνότητας. Αν κάποιος δεν γνωρίζει πώς να επισκευάσει-εγκαταστήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο είναι το ΙΔΙΟ επικίνδυνος ΕΞΙΣΟΥ. Αν έλεγε κάποιος, δεν ξέρω από φρένα αλλά θα τ' αλλάξω μόνος μου το ίδιο δε θα του έλεγε κανείς;
Δεν είναι μόνο θέμα νομιμότητας, η νομιμότητα ακολουθεί κοινωνικές εξελίξεις.
απλα δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο νομιζετε-φανταζεστε, στοχοποιησατε και κρινατε ολοι σας εναν ανθρωπο τον οποιο δεν γνωριζετε ποιες γνωσεις εχει, ευκολη η κριτικη πισω απο το πληκρολογιο.
πιστευω οτι εσυ εισαι καθολα νομιμος σε ολους τους τομεις της ζωης σου.
τοσο απλα.
hlias έγραψε:nickL έγραψε:hlias έγραψε:εχετε κανει την τριχα τριχια, απο θεμα ασφαλειας οποιος γνωριζει 3 στοιχειωδη πραγματα δεν εχει προβλημα (ποια η διαφορα με αυτον που επισκευαζει μονος του τα φρενα του αυτοκινητου του, δεν ειναι το ιδιο επικυνδυνος?)
Μα η κουβέντα δεν αφορά σύγκριση επικινδυνότητας. Αν κάποιος δεν γνωρίζει πώς να επισκευάσει-εγκαταστήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο είναι το ΙΔΙΟ επικίνδυνος ΕΞΙΣΟΥ. Αν έλεγε κάποιος, δεν ξέρω από φρένα αλλά θα τ' αλλάξω μόνος μου το ίδιο δε θα του έλεγε κανείς;
Δεν είναι μόνο θέμα νομιμότητας, η νομιμότητα ακολουθεί κοινωνικές εξελίξεις.
μην απομονωνεις μονο μια προταση απο ολη την απαντηση μου εκτος και αν θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, σε μια πληρη απαντηση πολυ ευχαριστως να κατσουμε να την κουβεντιασουμε.
Όχι αγαπητέ μου κάνετε τραγικότατο σφάλμα!
Κανόνες φόρουμ ακολουθώ όπου οι χρήστες κάνουν quote μόνο στην πρόταση που θέλουν να σχολιάσουν και όχι στο υπόλοιπο μήνυμα το οποίο δε σχετίζεται με το περιεχόμενό του δικού μου μηνύματος. Γνωστή πρακτική την οποία τηρούμε στα περισσότερα φόρουμ καθώς και σε ένα όπου τυγχάνω moderator.
Να δημιουργήσω εντυπώσεις πώς και κατά ποίον τρόπο και με ποίο όφελος;; Έσβησα το υπόλοιπο αρχικό μήνυμά σας; Εκεί είναι, υπόψιν όλων και μπορεί να το διαβάσει ο οποιοσδήποτε αρκεί να κοιτάξει 2 μηνύματα επάνω. Παρακαλώ να ανακαλέσετε.
Και μάλιστα κύριε μου, είμαι καθόλα νόμιμος σε όλους τους τομείς της ζωής μου και δεν επιτρέπω να μου το αμφισβητεί κανείς.
Ως προς τη στοχοποίηση που αναφέρεστε που την εντοπίζετε ακριβώς; Στη συμβουλή - παραίνεση από τον περισσότερο κόσμο εδώ μέσα προς κάποιον να ΜΗΝ προβεί σε αστικό και ποινικό αδίκημα; Αποτελεί στοχοποίηση κατά την άποψη σας;
Edit: Έγινε επεξεργασία των μηνυμάτων μου πιο πάνω ώστε να συμπεριλάβω ολόκληρο το μήνυμα του μέλους hlias στο παρατιθέμενο μέρος, καθώς θεώρησε ότι έκανα παράθεση σε μέρος του ώστε να δημιουργήσω εντυπώσεις.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπόν να συζητήσουμε.