Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Παρ 19 Φεβ, 2016 16:42

Όταν αρχίζεις κ αποδεχεσαι σαν νοοτροπία, έστω κ την μικρή παρανομία, κάποια στιγμη θα αποδεχθεις κ τη λίγο μεγαλύτερη, αργότερα την ακόμα μεγαλύτερη κ παει λεγοντας...έτσι δυστυχώς είναι ενα μεγάλο κομματι της κοινωνίας μας σήμερα, ο κάθε ένας κοιτάζει την πάρτι του κ τπτ άλλο! Διαφορετικά σαν υπεύθυνοι πολίτες θα έπρεπε οτι στραβό κ παράνομο βλεπουμε να το καταγγελουμε, αλλά όλοι μας λέμε " εγώ θα ασχληθψ;;; το κράτος....το κρατος φταίει που δεν τους ελέγχει..." λες κ εμείς ανηκουμε σε άλλο κράτος κ είμαστε παντα τα θύματα αυτου του "κακού" κράτους!

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό nickL » Παρ 19 Φεβ, 2016 20:32

hlias έγραψε:εχετε κανει την τριχα τριχια, απο θεμα ασφαλειας οποιος γνωριζει 3 στοιχειωδη πραγματα δεν εχει προβλημα (ποια η διαφορα με αυτον που επισκευαζει μονος του τα φρενα του αυτοκινητου του, δεν ειναι το ιδιο επικυνδυνος?)
απο θεμα νομιμοτητας ναι εχετε δικιο.
πληροφοριακα τωρα, σχεδον οι μισοι εγκαταστατες (ναι αυτοι με την τοποθετηση των 5-6 ωρων) κανουν αθλια εγκατασταση, και οι 9 στους 10 τοποθετουνε σε αυτοκινητα, μεταχειρισμενα συστηματα οταν θα τους τα παει ο πελατης.
αυτα απο μενα.

Μα η κουβέντα δεν αφορά σύγκριση επικινδυνότητας. Αν κάποιος δεν γνωρίζει πώς να επισκευάσει-εγκαταστήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο είναι το ΙΔΙΟ επικίνδυνος ΕΞΙΣΟΥ. Αν έλεγε κάποιος, δεν ξέρω από φρένα αλλά θα τ' αλλάξω μόνος μου το ίδιο δε θα του έλεγε κανείς;

Δεν είναι μόνο θέμα νομιμότητας, η νομιμότητα ακολουθεί κοινωνικές εξελίξεις.
Τελευταία επεξεργασία από nickL και Παρ 19 Φεβ, 2016 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
nickL

Δημοσιευσεις: 338

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 19 Φεβ, 2016 21:36

nickL έγραψε:
hlias έγραψε:εχετε κανει την τριχα τριχια, απο θεμα ασφαλειας οποιος γνωριζει 3 στοιχειωδη πραγματα δεν εχει προβλημα (ποια η διαφορα με αυτον που επισκευαζει μονος του τα φρενα του αυτοκινητου του, δεν ειναι το ιδιο επικυνδυνος?)

Μα η κουβέντα δεν αφορά σύγκριση επικινδυνότητας. Αν κάποιος δεν γνωρίζει πώς να επισκευάσει-εγκαταστήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο είναι το ΙΔΙΟ επικίνδυνος ΕΞΙΣΟΥ. Αν έλεγε κάποιος, δεν ξέρω από φρένα αλλά θα τ' αλλάξω μόνος μου το ίδιο δε θα του έλεγε κανείς;

μην απομονωνεις μονο μια προταση απο ολη την απαντηση μου εκτος και αν θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, σε μια πληρη απαντηση πολυ ευχαριστως να κατσουμε να την κουβεντιασουμε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 19 Φεβ, 2016 21:44

nickL έγραψε:

απλα δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο νομιζετε-φανταζεστε, στοχοποιησατε και κρινατε ολοι σας εναν ανθρωπο τον οποιο δεν γνωριζετε ποιες γνωσεις εχει, ευκολη η κριτικη πισω απο το πληκρολογιο.
πιστευω οτι εσυ εισαι καθολα νομιμος σε ολους τους τομεις της ζωης σου.
τοσο απλα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό nickL » Παρ 19 Φεβ, 2016 22:37

hlias έγραψε:
nickL έγραψε:

απλα δεν ειναι τοσο επικινδυνο οσο νομιζετε-φανταζεστε, στοχοποιησατε και κρινατε ολοι σας εναν ανθρωπο τον οποιο δεν γνωριζετε ποιες γνωσεις εχει, ευκολη η κριτικη πισω απο το πληκρολογιο.
τοσο απλα.

hlias έγραψε:
nickL έγραψε:

μην απομονωνεις μονο μια προταση απο ολη την απαντηση μου εκτος και αν θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις, σε μια πληρη απαντηση πολυ ευχαριστως να κατσουμε να την κουβεντιασουμε.

Όχι αγαπητέ μου κάνετε τραγικότατο σφάλμα!

Κανόνες φόρουμ ακολουθώ όπου οι χρήστες κάνουν quote μόνο στην πρόταση που θέλουν να σχολιάσουν και όχι στο υπόλοιπο μήνυμα το οποίο δε σχετίζεται με το περιεχόμενό του δικού μου μηνύματος. Γνωστή πρακτική την οποία τηρούμε στα περισσότερα φόρουμ καθώς και σε ένα όπου τυγχάνω moderator.

Να δημιουργήσω εντυπώσεις πώς και κατά ποίον τρόπο και με ποίο όφελος;; Έσβησα το υπόλοιπο αρχικό μήνυμά σας; Εκεί είναι, υπόψιν όλων και μπορεί να το διαβάσει ο οποιοσδήποτε αρκεί να κοιτάξει 2 μηνύματα επάνω. Παρακαλώ να ανακαλέσετε.

Και μάλιστα κύριε μου, είμαι καθόλα νόμιμος σε όλους τους τομείς της ζωής μου και δεν επιτρέπω να μου το αμφισβητεί κανείς.

Ως προς τη στοχοποίηση που αναφέρεστε που την εντοπίζετε ακριβώς; Στη συμβουλή - παραίνεση από τον περισσότερο κόσμο εδώ μέσα προς κάποιον να ΜΗΝ προβεί σε αστικό και ποινικό αδίκημα; Αποτελεί στοχοποίηση κατά την άποψη σας;

Edit: Έγινε επεξεργασία των μηνυμάτων μου πιο πάνω ώστε να συμπεριλάβω ολόκληρο το μήνυμα του μέλους hlias στο παρατιθέμενο μέρος, καθώς θεώρησε ότι έκανα παράθεση σε μέρος του ώστε να δημιουργήσω εντυπώσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπόν να συζητήσουμε.
nickL

Δημοσιευσεις: 338

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 19 Φεβ, 2016 23:20

εχετε κανει την τριχα τριχια, απο θεμα ασφαλειας οποιος γνωριζει 3 στοιχειωδη πραγματα δεν εχει προβλημα (ποια η διαφορα με αυτον που επισκευαζει μονος του τα φρενα του αυτοκινητου του, δεν ειναι το ιδιο επικυνδυνος?)
απο θεμα νομιμοτητας ναι εχετε δικιο.
πληροφοριακα τωρα, σχεδον οι μισοι εγκαταστατες (ναι αυτοι με την τοποθετηση των 5-6 ωρων) κανουν αθλια εγκατασταση, και οι 9 στους 10 τοποθετουνε σε αυτοκινητα, μεταχειρισμενα συστηματα οταν θα τους τα παει ο πελατης.
αυτα απο μενα.

αυτη ειναι ολοκληρη η απαντηση μου, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχοντας απομονωσει μια μονο παραγραφο βγαινει τελειως διαφορετικο νοημα.
το για ποιον λογο θελατε να διμιουργηθουν εντυπωσεις δεν τον γνωριζω.
ειδατε καπου να αμφισβητω την νομιμοτητα σας? πως θα μπορουσα αραγε αφου δεν σας γνωριζω και δεν μπορω να κρινω αγνωστους ανθρωπους πισω απο ενα πληκτρολογιο, τουλαχιστον αυτο συνηθιζω να μην το κανω εγω.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό anikologr » Σάβ 20 Φεβ, 2016 00:01

hlias έγραψε:
nickL έγραψε:

τοσο απλα.

Επειδή ακριβώς δεν γνωρίζουμε ποιες γνώσεις έχει τα λέμε.. Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε που δεν αφήνουμε κάποιον να κάνει κάτι εντελώς παράνομο?

Για άλλη μια φορά σε αυτή την χώρα έχει χαθεί η κοινή λογική.. Δυστυχώς.
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό viallesi » Σάβ 20 Φεβ, 2016 00:04

Την στιγμή που βλέπεις εγκαταστάτες να αναφέρουν "πληροφοριακά" ότι 9/10 παρανομούν τι άλλο να πεις???
viallesi

Δημοσιευσεις: 452

Δημοσίευσηαπό anikologr » Σάβ 20 Φεβ, 2016 00:08

viallesi έγραψε:Την στιγμή που βλέπεις εγκαταστάτες να αναφέρουν "πληροφοριακά" ότι 9/10 παρανομούν τι άλλο να πεις???

Αλλά φυσικά δεν καταγγέλλουν..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Σάβ 20 Φεβ, 2016 00:11

Όχι απλα δεν καταγγέλλουν...δεν προσπαθούν καν να αλλάξουν την όλη κατασταση κ επαναπαυονται...
Αυτό σε καμια περίπτωση δεν απευθυνεται στον hlia που ίσα ίσα την θεωρώ απο τους πολύ σοβαρούς επαγγελματίες του χώρου!
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες