Φιλε το 1-2-3% των εγκαταστεων που όπως λες βγαζουν προβλήματα δεν ισχυει , ισχυει το ακριβος αντιθετο ,βρε αντε 5-10% να σου βαλω είναι τα αυτοκίνητα που είναι ανθεκτικα στο υγραεριο,μου το διαβεβαιωνει και φιλος πρατηριούχος με αντλια υγραερίου εδώ και χρονια και που ο ιδιος εχει 3 αυτοκίνητα και όταν τον ρωτησα (του τα ψαλα και για τα καρτελ και για όλα) γιατι δεν βαζει υγραεριο σε κανενα από τα αμαξια του μου ειπε αφου γνωρίζεις ρε συ τι με ρωτας με περνας για μ@λακα ?,δεν τους βλεπω τους πελατες μου,αλλος ένα χρονο άλλος 2 αντε 3 ,αργα η γρηγορα ολοι στο μηχανουργειο καταληγουν!"
Φιλε στο υγραέριο κίνησης η αύξηση είναι 1.000 ευρώ τα 1.000 κιλά το οποίο συνεπάγεται αύξηση 5,63 λεπτά το λίτρο προ ΦΠΑ και 7,5 λεπτά το λίτρο με ΦΠΑ 24% ,η εμπειρια μου από το παρελθον ειδικα εδώ Θεσ/νικη μου εχει δειξει ότι αυτό 7,5 λεπτα θα γινει 10,μακαρι να πεφτω εξω αλλα δυστηχος δεν νομιζω,υποθεση κανω ΟΚ!
Αντε και δεν ανεβει 10 και ανεβει 7,5,σημερα παντου εδώ ανατοπλικα πουλανε κοντα 75 λεπτα (74,8-74,9)και αλλα 7,5 λεπτα(το ιδανικο δηλ.)=πηγαμε στα 82,5 ας βαλω και ένα 20% όπως λες αυξηση(κουράζομαι πλεον να εξηγω τα αυτονόητα για της θερμιδογόνες δυναμης των διαφορων καυσιμων!) πιασαμε το ιδανικο 1 ευρω αντιστοιχου λιτρου βενζίνης!
Γιατι λοιπον τα θελεις όλα δικα σου και να μην βαλω και'γω το αχημο σεναριο ,γιατι ειμαστε εδώ και καιρο στην ιδανικη διαφορα 50% διαφορας αναμεσα σε υγαεριο και βενζινη,δηλ. τον τελευταιο καιρο π.χ ειχε 65 λεπτα το υγραεριο και η βενζινη 1,30 τωρα εχει 75 το υγραεριο και 1,40 η βενζινη,για μας εδώ Θεσ/νικη για χρονια η διαφορα ηταν στο 40% καιακομη λιγοτερο η διαφορα υγραερίου και βενζίνης,δηλ. ειχε (το 2015 απ'οσο θυμαμαι)το υγραεριο 89 λεπτα και η βενζινη ειχε 1,40 για φαντασου λοιπον να μπουν και τα 7,5 λεπτα η τα 10 που λεω στο 89, βγαινει 1 ευρω + 20% την ιδανικη αυξηση καταναλωσης που λες εσυ= 1,20 ευρω το αντιστοιχο λιτρο ,βαζουμε και τα 3 λεπτα + φπα της αύξησης από 1-1-2017 στο λιτρο της βενζίνης βρε 5 να βαλω μιας και την στρογγυλοποιηση την εκανα και στο υγραεριο = 1,45 ευρω το λιτρο βενζίνης!
Είναι η δεν είναι πιθανο να δουμε 1 ευρω το λιτρο υγραερίου(αλλα πραγματικου κοστος στην τσεπη μας λογο αυξηση καταναλωσης 1,20!!!!) και 1,45 το λιτρο βενζίνης από 1-1-2017 ναι η όχι?
Εγω λεω σιγουρα ναι ,γιατι το εργο το εχουμε ξαναδει(για εδώ θεσ/νικη μιλαω παντα!)!