genos2000 έγραψε:Επιτελους μετα απο 5 μερες μεσα πηρα το αμαξι μου απο τον μαστορα!Στν αρχη εκανε τις αρυθμιες αλλα με τον καιρο εχει στρωσει τελειως.Επισης το αμαξι μου ξαφνικα εγινε πολυ αθορυβο,τοσο που τρομαξα να το γνωρισω..Στα αρνητικα τωρα..Η αποδοση εχει πεσει εμφανως οποτε χανω τα πλεονεκτηματα του υγρου ψεκασμου και το καλυτερο?Καταναλωση +34% σε σχεση με τη βενζινη!!Θα το ξαναμετρησω για σιγουρα αποτελεσματα..Α! επισης καμια φορα κολλαει το ρελαντι στις 1050 σαλ και δεν πεφτει!!Τελικα τοαμαξι μου δεν προκειται να ρυθμιστει ποτε και ας "ηρθε " προρυθμισμενο κατα τα λεγομενα του εγκαταστατη!
topothan έγραψε: "Προ-ρυθμισμένο"!!!!!! ας γελάσω!!!!! αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που επέλεξα αυτό το σύστημα και γι αυτό πλήρωσα +500€. Όλα τα ρυθμίζουν εδώ...όπως μπορεί ο καθένας. Άλλος με το μάτι - άλλος με το αυτί....
genos2000 έγραψε:Χαχαχα,δηλαδη εχω να παω αλλες 5!!Καλα παμε!Τουλαχιστον ειναι συνεργασιμος μεχρι στιγμης και κρατιουνται και οι δικοι μου τονοι χαμηλα..
Δε μου ειπες ομως..Εσενα τι μπεκ σου ειχε βαλλει στην αρχη και τα αλλαξε σε V15?Φαινεται στο τιμολογιο που σου εκοψε!
genos2000 έγραψε:Λοιπον..2η μετρηση και η καταναλωση πλεον δειχνει +27,5% σε σχεση με τη βενζινη απο +34% που ηταν πριν.Τι να πω μηπως θα κατεβει κι αλλο?Λεω να γεμισω αλλη μια πριν του το ξαναπαω..
Κατι ακομη .Μολις εμαθα για καλη τυχη των Θεσσαλονικεων vialle οτι εγκατασταση κανει και η αντιπροσωπεια της subaru εδω πανω.Μιλησα και με τον υπευθυνο και μου φανηκε ευγενεστατος και μου ειπε αν θελησω να το παω και απο κει να δουν κι αυτοι τη ρυθμιση του.Δεν ξερω βεβαια αν περναει υγραεριο και σε αλλες μαρκες αλλα ειναι μια πολυ θετικη εξελιξη για εμας ολους!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες
|
|
|