Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αρρυθμιες στο ρελαντι κατα την εκκινηση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Αρρυθμιες στο ρελαντι κατα την εκκινηση

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Πέμ 14 Ιούλ, 2011 00:04

Τα μπεκ ειναι με σωληνακια και μπεκιερα οπως λεει ο φιλος astragr.Στο τηλεφωνο μου ειπε οτι μαλλον το ρυθμισε και αυριο θα ειναι ετοιμο.Χλωμο το κοβω,αλλα μακαρι.Ευχαριστω πολυ παιδια παντως!
genos2000

Δημοσιευσεις: 70

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Τρί 19 Ιούλ, 2011 17:31

Επιτελους μετα απο 5 μερες μεσα πηρα το αμαξι μου απο τον μαστορα!Στν αρχη εκανε τις αρυθμιες αλλα με τον καιρο εχει στρωσει τελειως.Επισης το αμαξι μου ξαφνικα εγινε πολυ αθορυβο,τοσο που τρομαξα να το γνωρισω..Στα αρνητικα τωρα..Η αποδοση εχει πεσει εμφανως οποτε χανω τα πλεονεκτηματα του υγρου ψεκασμου και το καλυτερο?Καταναλωση +34% σε σχεση με τη βενζινη!!Θα το ξαναμετρησω για σιγουρα αποτελεσματα..Α! επισης καμια φορα κολλαει το ρελαντι στις 1050 σαλ και δεν πεφτει!!Τελικα τοαμαξι μου δεν προκειται να ρυθμιστει ποτε και ας "ηρθε " προρυθμισμενο κατα τα λεγομενα του εγκαταστατη!
genos2000

Δημοσίευσηαπό topothan » Τετ 20 Ιούλ, 2011 15:35

genos2000 έγραψε:Επιτελους μετα απο 5 μερες μεσα πηρα το αμαξι μου απο τον μαστορα!Στν αρχη εκανε τις αρυθμιες αλλα με τον καιρο εχει στρωσει τελειως.Επισης το αμαξι μου ξαφνικα εγινε πολυ αθορυβο,τοσο που τρομαξα να το γνωρισω..Στα αρνητικα τωρα..Η αποδοση εχει πεσει εμφανως οποτε χανω τα πλεονεκτηματα του υγρου ψεκασμου και το καλυτερο?Καταναλωση +34% σε σχεση με τη βενζινη!!Θα το ξαναμετρησω για σιγουρα αποτελεσματα..Α! επισης καμια φορα κολλαει το ρελαντι στις 1050 σαλ και δεν πεφτει!!Τελικα τοαμαξι μου δεν προκειται να ρυθμιστει ποτε και ας "ηρθε " προρυθμισμενο κατα τα λεγομενα του εγκαταστατη!

μην απελπίζεσαι! εγώ πήγα άλλες 10 φορές και την τελευταία το κράτησε 5 μέρες το αμάξι. και γω είχα τέτοια κατανάλωση όσο δεν ήταν σωστά ρυθμισμένο. Τώρα έπεσε στο +20%. "Προ-ρυθμισμένο"!!!!!! ας γελάσω!!!!! αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που επέλεξα αυτό το σύστημα και γι αυτό πλήρωσα +500€. Όλα τα ρυθμίζουν εδώ...όπως μπορεί ο καθένας. Άλλος με το μάτι - άλλος με το αυτί.... Μην απογοητεύεσαι και μη δεχθείς ως φυσιολογικό το οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν όλα γίνουν όπως πρέπει, δεν πρέπει να μπορείς να ξεχωρίσεις ούτε εσύ ο ίδιος που ξέρεις τόσο καλά το αμάξι σου εάν λειτουργεί με αέριο ή βενζίνη. Ως τόσο η άποψή μου είναι το έχεις πρόβλημα hardware και όχι software. (τουλάχιστον σε μένα έτσι συνέβη). ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ.
BMW 520 E39 2.2 Vialle LPFi
topothan

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Τετ 20 Ιούλ, 2011 17:58

Χαχαχα,δηλαδη εχω να παω αλλες 5!!Καλα παμε!Τουλαχιστον ειναι συνεργασιμος μεχρι στιγμης και κρατιουνται και οι δικοι μου τονοι χαμηλα..
Δε μου ειπες ομως..Εσενα τι μπεκ σου ειχε βαλλει στην αρχη και τα αλλαξε σε V15?Φαινεται στο τιμολογιο που σου εκοψε!
genos2000

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 21 Ιούλ, 2011 00:43

topothan έγραψε: "Προ-ρυθμισμένο"!!!!!! ας γελάσω!!!!! αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που επέλεξα αυτό το σύστημα και γι αυτό πλήρωσα +500€. Όλα τα ρυθμίζουν εδώ...όπως μπορεί ο καθένας. Άλλος με το μάτι - άλλος με το αυτί....

Παιδιά το LPFI που βάζουν οι περισσότεροι, ΔΕΝ έρχεται προ ρυθμισμένο σε αντίθεση με το LPI που έρχεται πακέτο ακόμα και η παραμικρή βίδα για το συγκεκεριμμένο αυτοκίνητο ενοείτε μαζί με τις αντίστοιχες αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Πέμ 21 Ιούλ, 2011 00:52

Το ξερω πλεον κι εγω φιλε μου.Ηταν ενα ερωτημα μου που μεχρι να το περασω σε μενα ηταν αναπαντητο.Μετα απο τοσες ρυθμισεις εχω ξεχασει πως πηγαινε το αμαξι μου πριν την εγκατασταση.Σε συγκριση με την βενζινη οπως δουλευει τωρα σε ρεπριζ δεν ειδα διαφορα και σκεφτομαι οτι αν μου φαινεται ψιλοψοφιμι μηπως μου εχει πειραξει τις εργοστασιακες ρυθμισεις του αυτοκινητου μου.Δεν υπαρχει και κανενας αλλος εδω πανω Θεσσαλονικη να περναει vialle να παρω καμια γνωμη!Παντως σας ευχαριστω ολους για τις βοηθειες καθως επισης και τους εγκαταστατες απο αλλες πολεις που βοηθουν ανιδιοτελως εμας τους παθοντες απο συναδελφο τους!
genos2000

Δημοσίευσηαπό topothan » Πέμ 21 Ιούλ, 2011 00:57

genos2000 έγραψε:Χαχαχα,δηλαδη εχω να παω αλλες 5!!Καλα παμε!Τουλαχιστον ειναι συνεργασιμος μεχρι στιγμης και κρατιουνται και οι δικοι μου τονοι χαμηλα..
Δε μου ειπες ομως..Εσενα τι μπεκ σου ειχε βαλλει στην αρχη και τα αλλαξε σε V15?Φαινεται στο τιμολογιο που σου εκοψε!

όχι δεν φαίνεται στο τιμολόγιο.
Αργότερα μου είπε ότι από Αθήνα του έστειλαν αυτό "σετ" για το αυτοκίνητό μου....οπότε τι να έκανε κι αυτός.... Τρελά πράγματα δηλαδή! Από Αθήνα - όχι από Ολλανδία.
Απ' ότι κατάλαβα και θυμάμαι ήταν μεγαλύτερα από V15. Όταν πήγα για να τα αλλάξει, έβγαλε τα παλιά και άρχισε να βάζει κάποια άλλα. Άρχισα να ρωτάω και να το κουβεντιάζουμε. Τότε πήγε στο κομπιούτερ και το έψαξε. Γύρισε και ξαναέβγαλε τα 3 καινούρια που ήδη είχε βάλει και πέρασε τα V15.
Στη τύχη δηλαδή
Συνεργάσιμος? Ε βέβαια αυτοί είναι έτσι κι αλλιώς στο μαγαζί. Εσύ πας - έρχεσαι...
BMW 520 E39 2.2 Vialle LPFi
topothan

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Παρ 22 Ιούλ, 2011 17:31

Λοιπον..2η μετρηση και η καταναλωση πλεον δειχνει +27,5% σε σχεση με τη βενζινη απο +34% που ηταν πριν.Τι να πω μηπως θα κατεβει κι αλλο?Λεω να γεμισω αλλη μια πριν του το ξαναπαω..
Κατι ακομη .Μολις εμαθα για καλη τυχη των Θεσσαλονικεων vialle οτι εγκατασταση κανει και η αντιπροσωπεια της subaru εδω πανω.Μιλησα και με τον υπευθυνο και μου φανηκε ευγενεστατος και μου ειπε αν θελησω να το παω και απο κει να δουν κι αυτοι τη ρυθμιση του.Δεν ξερω βεβαια αν περναει υγραεριο και σε αλλες μαρκες αλλα ειναι μια πολυ θετικη εξελιξη για εμας ολους!
genos2000

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 22 Ιούλ, 2011 18:57

Σίγουρα η Subaru Hellas έχει πρόσβαση και υποστήριξη στο λογισμικό της Vialle, οπότε μια σύνδεση στο διαγνωστικό της σύστημα, μάλλον επιβάλλεται, από τη στιγμή που δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα που έχεις. Κι αυτοί στο LPfi ειδικεύονται, οπότε πιστεύω οτι θα σου βρουν τη λύση!
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό ovelixx » Σάβ 23 Ιούλ, 2011 00:57

genos2000 έγραψε:Λοιπον..2η μετρηση και η καταναλωση πλεον δειχνει +27,5% σε σχεση με τη βενζινη απο +34% που ηταν πριν.Τι να πω μηπως θα κατεβει κι αλλο?Λεω να γεμισω αλλη μια πριν του το ξαναπαω..
Κατι ακομη .Μολις εμαθα για καλη τυχη των Θεσσαλονικεων vialle οτι εγκατασταση κανει και η αντιπροσωπεια της subaru εδω πανω.Μιλησα και με τον υπευθυνο και μου φανηκε ευγενεστατος και μου ειπε αν θελησω να το παω και απο κει να δουν κι αυτοι τη ρυθμιση του.Δεν ξερω βεβαια αν περναει υγραεριο και σε αλλες μαρκες αλλα ειναι μια πολυ θετικη εξελιξη για εμας ολους!

Για την ιστορία να αναφέρω ότι, σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου που τοποθετεί το σύστημα της Vialle στη Χρυσαυγή, μου είπε και μου έδειξε αυτοκίνητα μάρκας SUBARU με Vialle που πήγαν εκεί, γιατί είχαν προβλήματα και δεν μπορούσαν να τα λύσουνε στην αντιπροσωπεία!!
Χαμός. Ο Θεός βοηθός.
Οpel astra H 1,8 - LPG Vialle Lpfi + Vialle valve protector
ovelixx

Δημοσιευσεις: 17

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες