thanasis έγραψε:civic2010 έγραψε:παρήγγειλε από ebay γερμανίας. 20lt 220€ με τα μεταφορικά. 11€ τo λίτρο
Δεν λεω,πολυ καλη τιμη/λιτρο αλλα πολλα μου φαινονται μια και εξω 220 ευρω.Προσωπικα δεν εχω και χωρο για το 20λιτρο μπιτονι,συν του οτι θα πρεπει να βρω και τροπο να περνω λιγο-λιγο το λαδι χωρις να μου χυνεται,γιατι το 20λιτρο δεν το γυρνας απλα να τρεξει το περιεχομενο.Το περισσοτερο θα χυθει εξω......
thanasis έγραψε:LPGas έγραψε:Δοκίμασε και το ERC GasLube Premium.
Γερμανικό πρόσθετο με πιστοποίηση DEKRA, και συμβατό με όλους τους τύπους λίπανσης.
To γνωριζω αλλα φοβαμαι λογω μην εχω προβληματα λογω μη συμβατοτητας με το συστημα που φοραω.
patouxas έγραψε:εκανα απο περιεργεια μια ερευνα στο Γερμανικο ebay πρωτιστως αλλα και στα αλλα ebay για ERC GasLube Special Ρ1000 αλλα δεν ειδα κανενα πωλητη να στελνει Ελλαδα.Μπορει καποιος να μας δωσει καποιο link με πωλητη απο τον οποιο εχει αγορασει ετσι για να βρισκεται?

patouxas έγραψε:ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα link που μου εδωσες!!!μερικες ερωτησεις για οσους εχουν λαδιερα
1)ποσα ml παιρνει?
2)καθε ποσα χιλιομετρα χρειαζεστε γεμισμα?
πηγα για καποια επισκευη στο μαστορα(Δυναμο το εχω αναφερει σε αλλο τοπικ) και μου ειπε οτι δεν σταζει ικανοποιητικα η λαδιερα και θα την ρυθμισει λιγο.τωρα μου φαινεται εμενα οτι σταζει πολυ.Επειδη ισως ειχε συνηθισει αλλιως το ματι μου τωρα μου φαινεται αρκετο γι'αυτο ρωταω για να δω ποσο θα μου κρατησει εχοντας ενα μετρο συγκρισης και απο αλλους.ευχαριστω..
edit:καλα το να ρυθμισω την λαδιερα ειναι πανευκολο και το κανω και μονος μου αν χρειαστει...![]()
LPGas έγραψε:Δοκίμασε και το ERC GasLube Premium.
Γερμανικό πρόσθετο με πιστοποίηση DEKRA, και συμβατό με όλους τους τύπους λίπανσης.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες
|
|
|