Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τελειωνει το flash lube.Που θα βρω να γεμισω?

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Τελειωνει το flash lube.Που θα βρω να γεμισω?

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Τρί 19 Ιούλ, 2011 20:08

παρήγγειλε από ebay γερμανίας. 20lt 220€ με τα μεταφορικά. 11€ τo λίτρο
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Τετ 20 Ιούλ, 2011 09:03

αν βρείς κάποιον να το μοιραστείς θα πληρώσεις τα μισά λεφτά.

πάντως αυτό κάνουν και αυτοί που μας το πουλάνε εδώ για 20-25€ το λίτρο. το αγοράζουν από έξω φθηνά και έρχονται εδώ και μας το πουλάνε στην διπλάσια και βάλε τιμή. ωραία εξυπνάδα αυτό.... αγοράζω και εγώ απέξω και τελειώνει η υπόθεση. να βγάλει κέρδος ο έμπορος δεν λέω αλλα όχι και 100%...@#$@#$@#$
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό strofimios » Τετ 20 Ιούλ, 2011 15:01

thanasis έγραψε:
civic2010 έγραψε:παρήγγειλε από ebay γερμανίας. 20lt 220€ με τα μεταφορικά. 11€ τo λίτρο

Δεν λεω,πολυ καλη τιμη/λιτρο αλλα πολλα μου φαινονται μια και εξω 220 ευρω.Προσωπικα δεν εχω και χωρο για το 20λιτρο μπιτονι,συν του οτι θα πρεπει να βρω και τροπο να περνω λιγο-λιγο το λαδι χωρις να μου χυνεται,γιατι το 20λιτρο δεν το γυρνας απλα να τρεξει το περιεχομενο.Το περισσοτερο θα χυθει εξω......

Μπορεις να παρεις μια αντλια λαδιου απο το practiker (εγω απο εκει την πηρα για τους τενεκεδες με το λαδι απο το χωριο)με 2-3€.
Jeep cherokee xj '01 2.5 με icom jtg
strofimios

Δημοσιευσεις: 73

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 20 Ιούλ, 2011 20:48

Δοκίμασε και το ERC GasLube Premium.

Γερμανικό πρόσθετο με πιστοποίηση DEKRA, και συμβατό με όλους τους τύπους λίπανσης.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 21 Ιούλ, 2011 14:55

thanasis έγραψε:
LPGas έγραψε:Δοκίμασε και το ERC GasLube Premium.

Γερμανικό πρόσθετο με πιστοποίηση DEKRA, και συμβατό με όλους τους τύπους λίπανσης.

To γνωριζω αλλα φοβαμαι λογω μην εχω προβληματα λογω μη συμβατοτητας με το συστημα που φοραω.

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Υπάρχει και το ERC GasLube Special Ρ1000 ακόμα καλύτερο που βοηθάει και τις βαλβίδες εισαγωγής.
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό patouxas » Κυρ 24 Ιούλ, 2011 00:09

εκανα απο περιεργεια μια ερευνα στο Γερμανικο ebay πρωτιστως αλλα και στα αλλα ebay για ERC GasLube Special Ρ1000 αλλα δεν ειδα κανενα πωλητη να στελνει Ελλαδα.Μπορει καποιος να μας δωσει καποιο link με πωλητη απο τον οποιο εχει αγορασει ετσι για να βρισκεται?
toyota corolla sedan '99 1332 cc.zavoli kit με λαδιερα 50.000 km.ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ(5-1-2013)
patouxas

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό anikologr » Κυρ 24 Ιούλ, 2011 08:16

patouxas έγραψε:εκανα απο περιεργεια μια ερευνα στο Γερμανικο ebay πρωτιστως αλλα και στα αλλα ebay για ERC GasLube Special Ρ1000 αλλα δεν ειδα κανενα πωλητη να στελνει Ελλαδα.Μπορει καποιος να μας δωσει καποιο link με πωλητη απο τον οποιο εχει αγορασει ετσι για να βρισκεται?

Κοίτα εδώ: http://www.lpgas.gr/el/eshop/systimata- ... egory_id=2

και εδώ

http://www.g-market.gr
anikologr

Δημοσίευσηαπό patouxas » Δευτ 25 Ιούλ, 2011 19:00

ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα link που μου εδωσες!!!μερικες ερωτησεις για οσους εχουν λαδιερα

1)ποσα ml παιρνει?
2)καθε ποσα χιλιομετρα χρειαζεστε γεμισμα?

πηγα για καποια επισκευη στο μαστορα(Δυναμο το εχω αναφερει σε αλλο τοπικ) και μου ειπε οτι δεν σταζει ικανοποιητικα η λαδιερα και θα την ρυθμισει λιγο.τωρα μου φαινεται εμενα οτι σταζει πολυ.Επειδη ισως ειχε συνηθισει αλλιως το ματι μου τωρα μου φαινεται αρκετο γι'αυτο ρωταω για να δω ποσο θα μου κρατησει εχοντας ενα μετρο συγκρισης και απο αλλους.ευχαριστω..:)

edit:καλα το να ρυθμισω την λαδιερα ειναι πανευκολο και το κανω και μονος μου αν χρειαστει... :D :D
toyota corolla sedan '99 1332 cc.zavoli kit με λαδιερα 50.000 km.ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ(5-1-2013)
patouxas

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 25 Ιούλ, 2011 20:55

patouxas έγραψε:ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα link που μου εδωσες!!!μερικες ερωτησεις για οσους εχουν λαδιερα

1)ποσα ml παιρνει?
2)καθε ποσα χιλιομετρα χρειαζεστε γεμισμα?

πηγα για καποια επισκευη στο μαστορα(Δυναμο το εχω αναφερει σε αλλο τοπικ) και μου ειπε οτι δεν σταζει ικανοποιητικα η λαδιερα και θα την ρυθμισει λιγο.τωρα μου φαινεται εμενα οτι σταζει πολυ.Επειδη ισως ειχε συνηθισει αλλιως το ματι μου τωρα μου φαινεται αρκετο γι'αυτο ρωταω για να δω ποσο θα μου κρατησει εχοντας ενα μετρο συγκρισης και απο αλλους.ευχαριστω..:)

edit:καλα το να ρυθμισω την λαδιερα ειναι πανευκολο και το κανω και μονος μου αν χρειαστει... :D :D

Συνήθος οι λαδιέρες υποπίεσης είναι βαθμονομημένες για 400ml. Ο κανόνας λέει να στάζει τόσο ώστε να έχεις κατανάλωση 1ml λιπαντικού της λαδιέρας για 1 λίτρο υγραερίου. Αυτό λοιπόν έχει να κάνει με το αμάξι. Αλλίως θα πρέπει να στάζει σε εμένα (1.4 λίτρα ο κινητήρας) και αλλιώς σε ένα 2 λιτρο. Πάντως την έχω ρυθμίσει στις 3-4 σταγονες το λεπτό. Ίσως να έπρεπε να το ανεβάσω έλάχιστα αλλά δεν έχω ασχοληθεί.
anikologr

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Παρ 29 Ιούλ, 2011 19:20

LPGas έγραψε:Δοκίμασε και το ERC GasLube Premium.

Για να μην έχουμε παρανοήσεις....
Η DEKRA είναι διεθνής οργανισμός ο οποίος μπορεί κάνει πιστοποιήσεις.
Η πιστοποίηση που δίνει συγκεκριμένα σε αυτό το προϊόν όπως και σε άλλα δεν έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητά του.
Εξηγώ: Την DEKRA δεν την αφορά αν το προϊόν αυτό κάνει αυτό που λέει ότι κάνει αποτελεσματικά. Δεν κάνει τεστ αποτελεσματικότητας του προϊόντος σε καμία περίπτωση γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά της.
Δουλειά της είναι να ελέγξει ένα προϊόν αν πληροί κάποιες προδιαγραφές τόσο βάσει κάποιων περιβαλλοντικών διατάξεων όσο και προδιαγραφών μηχανολογικών. Αν διαβάσετε το πιστοποιητικό λέει ότι το τεστ έγινε χρησιμοποιώντας το "electronic valve-protector".
Το πιστοποιητικό είναι εδώ: http://www.erc-online.de/fileadmin/kund ... aubnis.pdf
για να το διαβάσετε να έχετε όρεξη να το μεταφράσετε ή αν ξέρετε γερμανικά

Και το έχει σε Link εδώ: http://www.erc-online.de/en/erc-emissio ... e-premium/
η ίδια η εταιρεία (ERC) που παράγει το υγρό αυτό.

Αυτά όλα σαν σχόλιο γιατί κάθε πιστοποιητικό είναι για άλλη δουλειά.... και για να μη μας πουλάνε φούμαρα και μούρη οι εταιρείες.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Επόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες