από dti » Σάβ 23 Ιούλ, 2011 17:42
Για την επιλογή μου για την εγκατάσταση στην Ιταλία, σου υπενθυμίζω οτι χρειάστηκε να ξαναπάω, καθώς στην αρχή όλα έδειχναν ΟΚ, αλλά μετά υπήρχε θέμα με το φτωχό μείγμα και κάποια λάθη στην εγκατάσταση που είχε κάνει ο Ιταλός...
Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ποτέ, αλλά έχοντας δοκιμάσει και τον εδώ αντιπρόσωπο στο αυτοκίνητο της συζύγου, στο οποίο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ή ψεγάδι στην εγκατάσταση, ξέρω οτι κι εδώ γίνεται σωστή δουλειά, αρκεί να έχεις υπομονή και τρόπο για να καταφέρεις να συνεννοηθείς...
Σίγουρα πάντως ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο (όπως το S-MAX) με ιδιαιτερότητες στην εγκατάσταση, είναι πολύ πιο πιθανό να παρουσιάσει προβλήματα μετά τη μετατροπή σε σχέση με ένα καθαρά εργοστασιακό αυτοκίνητο (όπως το Fusion της συζύγου μου) και με εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες της Vialle. Από την άλλη, στην περίπτωσή σου, το να ταλαιπωρείσαι τόσο καιρό με ένα σύστημα της Vialle πάλι δεν ακούγεται λογικό...
Αν ο διαγνωστικός έλεγχος στη Subaru δείξει οτι χρειάζεται αλλαγή στα μπεκ, πες να στο γράψουν και πήγαινε με τα αποτελέσματα του ελέγχου στον εγκαταστάτη σου και απαίτησε να γίνει η αντικατάσταση δωρεάν, στο πλαίσιο της εγγύησης.
Αν δεν βγάλεις άκρη, μέχρι το Σεπτέμβριο, πέρνα και μια βόλτα από τον αντιπρόσωπο της Vialle στην Αθήνα.