moumtsas7a έγραψε:Oloi kai ola sou vromoun file Tzanabeti.Polla erga kai scenaria sinomosias vlepis.ELEOS
Pouthena sto forum den anaferi pos an eisai kenourios..apagoreuete na grapsis thn apopsi sou.(Gi'auto aloste einai kai ta forums).Me teties kontofthalmes apopsis..pote den tha pame mprosta!!
As kitaxoume na ofelithoume apo to ofelos pou exoume apo to LPG sthn tsepi mas,stous diskolous kerous pou dianioume..kai sto 1 kai 2 cents den kolisame(arki na min xefeugi h katastash).
C u
Μπορεί να μου βρομάει ό,τι θέλει, όταν έχω υποψίες φυσικά και θα τις πω.
Δεν είπα ότι απαγορεύεται να γράψεις την άποψή σου ούτε σε εμπόδισα ούτε εγώ ούτε κανείς.
Η διαφορά 1-2 λεπτά που λές δεν υφίσταται καθώς υπάρχουν πρατήρια που πουλάνε 0,75 και 0,76€/lt
Τα τρία πρατήρια υγραερίου στις Σέρρες πουλάνε εδώ και πάρα πολύ καιρό 0,819€/lt και οι τρεις στην ίδια τιμή! Σύμπτωση; Και η πολιτική που λες ότι έχει το κάθε πρατήριο με τις τιμές δε βλέπω να είναι διαφορετική. Διάλεξαν να έχουν την ίδια τιμή άρα πρόκειται περι κοινής πολιτικής αν και έχουν διαφορειτκό προμηθευτή... Αν θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο τότε θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ ακόμα.
Άλλο ένα κλασικό παράδειγμά είναι στην Ξάνθη όπου επίσης υπάρχουν τρία πρατήρια με κοινή τιμή εδώ και μήνες.... Κοινή πολιτική κι εδώ...
Επίσης αυτό που έγραψα στο πρώτο-πρώτο ποστ μου το έχω γράψει εδώ κι ένα μήνα. Θυμάσαι σήμερα, 1 μήνα μετά τι έκανε το συγκεκριμένο πρατήριο τότε; Και πως είσαι σίγουρος για ποιες 3 μέρες μιλάω;
Το "ας κοιταξουμε να ωφεληθούμε από το LPG κι ας πάει στο καλό η διαφορά 1-2 cents" που γράφεις είναι μια κλασική ατάκα ωχαδερφισμού που ωφελεί μονάχα τους μπινέδες που αισχροκερδούν πάνω μας.