Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σέρρες, Καβάλα - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: ΠΡΑΤΗΡΙΑ Ν.ΣΕΡΡΩΝ -ΚΑΒΑΛΑΣ

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Κυρ 24 Ιούλ, 2011 22:45

στις Σέρρες ο jetoil στην έξοδο προς Δράμα το ανέβασε πριν μερικές μέρες στο 0,803€/lt και στο καπάκι μετά από 2-3 μέρες το ριξέ ξανά στο 0,799€/lt. Αυτό ενώ ο δεύτερος jetoil είναι σταθερά στο 0,799€/lt εδώ και καιρό.
Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό: μήπως δεν πάτησε ψυχή στο πρατήριο για υγραέριου εκείνες τις μέρες που το ανέβασε στο 0,803€;;;; Αναγνωριστικά μου φαίνεται την έκανε την αύξηση, έφαγε την παπάρα και το φερε στα ίδια με τον άλλο. Υπόψιν έχουν διαφορετικό προμηθευτή, ο ένας έχει ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ και ο άλλος ΚΟΡΑΛ.
Με βάζει σε σκέψεις η όλη ιστορία... χμμμ με λίγη οργάνωση οι Σερραίοι υγραεριοκίνητοι μπορούμε να τους κάνουμε μια νίλα....
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό NikosS » Τετ 27 Ιούλ, 2011 09:45

Από προχτές έχει υγραέριο και η Shell http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... ionid=4609 στο Πολύστυλο Καβάλας ,άντε και οι Καβαλιώτες τώρα κάνουν 12 χιλ λιγότερα
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό moumtsas7a » Κυρ 28 Αύγ, 2011 14:51

tzanabetis έγραψε:στις Σέρρες ο jetoil στην έξοδο προς Δράμα το ανέβασε πριν μερικές μέρες στο 0,803€/lt και στο καπάκι μετά από 2-3 μέρες το ριξέ ξανά στο 0,799€/lt. Αυτό ενώ ο δεύτερος jetoil είναι σταθερά στο 0,799€/lt εδώ και καιρό.
Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό: μήπως δεν πάτησε ψυχή στο πρατήριο για υγραέριου εκείνες τις μέρες που το ανέβασε στο 0,803€;;;; Αναγνωριστικά μου φαίνεται την έκανε την αύξηση, έφαγε την παπάρα και το φερε στα ίδια με τον άλλο. Υπόψιν έχουν διαφορετικό προμηθευτή, ο ένας έχει ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ και ο άλλος ΚΟΡΑΛ.
Με βάζει σε σκέψεις η όλη ιστορία... χμμμ με λίγη οργάνωση οι Σερραίοι υγραεριοκίνητοι μπορούμε να τους κάνουμε μια νίλα....

Re Tzanabeti mhn grafis exipnades...kathos sto parapano sxolio den einai egiro auto pou grafis :thumbdown: .Exoun sxedon idies times panta(an esu perases meta po 3 meres einai allo scenario).

Oso gia th (nila)..profanos exoun diaforetikh politikh ta 2 katasthmata.

Dhladh esena sou einai pio eukolo na pas Boulgaria na gemisis ftinoera?

Admin: γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
moumtsas7a

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Κυρ 28 Αύγ, 2011 15:52

προφανώς και το ποστ σου "βρομάει" καθώς είναι το πρώτο σου... αν δεν καταλαβαίνεις δεν πειράζει, καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα.
2ον φυσικά και έχουν τις ίδιες τιμές εδώ και πολύ καιρό και τα 3 πρατήρια υγραερίου στις Σέρρες (από τη στιγμή που άνοιξε το 3ο) και αυτό δεν είναι τυχαίο ό,τι και να λες... Κι επίσης κανείς δεν είπε για Βουλγαρία, εγώ άλλο έχω στο μυαλό μου.
φιλάκια
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσίευσηαπό moumtsas7a » Κυρ 28 Αύγ, 2011 21:23

tzanabetis έγραψε:προφανώς και το ποστ σου "βρομάει" καθώς είναι το πρώτο σου... αν δεν καταλαβαίνεις δεν πειράζει, καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα.
2ον φυσικά και έχουν τις ίδιες τιμές εδώ και πολύ καιρό και τα 3 πρατήρια υγραερίου στις Σέρρες (από τη στιγμή που άνοιξε το 3ο) και αυτό δεν είναι τυχαίο ό,τι και να λες... Κι επίσης κανείς δεν είπε για Βουλγαρία, εγώ άλλο έχω στο μυαλό μου.
φιλάκια

Oloi kai ola sou vromoun file Tzanabeti.Polla erga kai scenaria sinomosias vlepis.ELEOS

Pouthena sto forum den anaferi pos an eisai kenourios..apagoreuete na grapsis thn apopsi sou.(Gi'auto aloste einai kai ta forums).Me teties kontofthalmes apopsis..pote den tha pame mprosta!!

As kitaxoume na ofelithoume apo to ofelos pou exoume apo to LPG sthn tsepi mas,stous diskolous kerous pou dianioume..kai sto 1 kai 2 cents den kolisame(arki na min xefeugi h katastash).
C u

Admin: ... αναφέρεται όμως στους κανόνες του forum ότι γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες... το οποίο και πρέπει να σεβαστείς...
moumtsas7a

Δημοσίευσηαπό kolokas » Κυρ 28 Αύγ, 2011 21:29

ασε ρε φιλε τωρα που εχουν ολοι ενα πλαφον και βγαζουν τα μαλλια της κεφαλης τουσ....μασ δουλευεισ???
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό moumtsas7a » Κυρ 28 Αύγ, 2011 21:50

kolokas έγραψε:ασε ρε φιλε τωρα που εχουν ολοι ενα πλαφον και βγαζουν τα μαλλια της κεφαλης τουσ....μασ δουλευεισ???

Για το πλαφόν... έχεις ένα δίκαιο
moumtsas7a

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Κυρ 28 Αύγ, 2011 23:45

moumtsas7a έγραψε:Oloi kai ola sou vromoun file Tzanabeti.Polla erga kai scenaria sinomosias vlepis.ELEOS

Pouthena sto forum den anaferi pos an eisai kenourios..apagoreuete na grapsis thn apopsi sou.(Gi'auto aloste einai kai ta forums).Me teties kontofthalmes apopsis..pote den tha pame mprosta!!

As kitaxoume na ofelithoume apo to ofelos pou exoume apo to LPG sthn tsepi mas,stous diskolous kerous pou dianioume..kai sto 1 kai 2 cents den kolisame(arki na min xefeugi h katastash).
C u

Μπορεί να μου βρομάει ό,τι θέλει, όταν έχω υποψίες φυσικά και θα τις πω.
Δεν είπα ότι απαγορεύεται να γράψεις την άποψή σου ούτε σε εμπόδισα ούτε εγώ ούτε κανείς.
Η διαφορά 1-2 λεπτά που λές δεν υφίσταται καθώς υπάρχουν πρατήρια που πουλάνε 0,75 και 0,76€/lt
Τα τρία πρατήρια υγραερίου στις Σέρρες πουλάνε εδώ και πάρα πολύ καιρό 0,819€/lt και οι τρεις στην ίδια τιμή! Σύμπτωση; Και η πολιτική που λες ότι έχει το κάθε πρατήριο με τις τιμές δε βλέπω να είναι διαφορετική. Διάλεξαν να έχουν την ίδια τιμή άρα πρόκειται περι κοινής πολιτικής αν και έχουν διαφορειτκό προμηθευτή... Αν θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο τότε θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ ακόμα.
Άλλο ένα κλασικό παράδειγμά είναι στην Ξάνθη όπου επίσης υπάρχουν τρία πρατήρια με κοινή τιμή εδώ και μήνες.... Κοινή πολιτική κι εδώ...

Επίσης αυτό που έγραψα στο πρώτο-πρώτο ποστ μου το έχω γράψει εδώ κι ένα μήνα. Θυμάσαι σήμερα, 1 μήνα μετά τι έκανε το συγκεκριμένο πρατήριο τότε; Και πως είσαι σίγουρος για ποιες 3 μέρες μιλάω;

Το "ας κοιταξουμε να ωφεληθούμε από το LPG κι ας πάει στο καλό η διαφορά 1-2 cents" που γράφεις είναι μια κλασική ατάκα ωχαδερφισμού που ωφελεί μονάχα τους μπινέδες που αισχροκερδούν πάνω μας.
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσίευσηαπό NikosS » Σάβ 10 Σεπ, 2011 15:45

Νέες τιμές στα πρατήρια, Jtoil Σερρών -Δράμας στα 0,829 και Shell Πολύστυλου Καβάλας στα 0,839.
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τρί 13 Σεπ, 2011 21:59

0,839€ και τα 3 πρατήρια ξανά στις Σέρρες. Τυχαίο ξανά φυσικά.
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες