Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με ρεταρίσματα κινητηρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με ρεταρίσματα κινητηρα

Δημοσίευσηαπό pakis » Τρί 23 Αύγ, 2011 14:08

ΕΧΩ ΕΝΑ HONDA CRV 2000cc mod 2006-2007.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ icom gtg 5 ΓΕΝΕΙΑΣ .ΜΕΧΡΙ 5000 ΧΙΛ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΨΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΦΤΩΧΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΜΕΝΗ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΥ ΡΥΘΜΗΣΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ (ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ 4 ΜΠΟΥΖΙ ΙΡΙΔΙΟΥ). ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΟΚ .ΜΕΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΡΕΤΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ, ΑΝΑΜΟΣΒΗΝΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΚ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ .ΤΟ ΠΑΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΝΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ.ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΕΚ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΚ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑΜΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ...2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ honda ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ 30 ΧΙΛ.ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ.ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΡΙΔΙΟΥ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ 4 ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ.ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΛΟΙ......ΜΕΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ....ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΦΤΕΕΙ ......ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ???///emailakrivosprokopis@gmail.com
Τελευταία επεξεργασία από pakis και Τετ 24 Αύγ, 2011 10:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
pakis

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό tgi » Τετ 24 Αύγ, 2011 01:11

pakis έγραψε:ΕΧΩ ΕΝΑ HONDA CRV 20000cc mod 2006-2007.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ icom gtg 5 ΓΕΝΕΙΑΣ .ΜΕΧΡΙ 5000 ΧΙΛ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΨΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΦΤΩΧΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΜΕΝΗ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΥ ΡΥΘΜΗΣΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ (ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ 4 ΜΠΟΥΖΙ ΙΡΙΔΙΟΥ). ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΟΚ .ΜΕΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΡΕΤΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ, ΑΝΑΜΟΣΒΗΝΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΚ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ .ΤΟ ΠΑΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΝΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ.ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΕΚ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΚ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑΜΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ...2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ honda ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ 30 ΧΙΛ.ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ.ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΡΙΔΙΟΥ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ 4 ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ.ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΛΟΙ......ΜΕΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ....ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΦΤΕΕΙ ......ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ???///emailakrivosprokopis@gmail.com

Φίλε paki, με όλο το χιούμορ νομίζω πως το αυτοκίνητό σου δεν είναι τόσο μεγάλο στα κυβικά!!!! 20000 cc νομίζω πως είναι πολλά!!! Ούτε Dragster να είχες!!!! :D :D
Στο θέμα μας τώρα....
το ίδιο πρόβλημα (με κάποιες παραλλαγές) είχα και εγώ και μάλιστα τώρα τελευταία.
Το πλήρωσα 170 ευρώ !!!!!
Το αυτοκίνητο έκανε τρελά ρεταρίσματα μέχρι σημείου να κάνει σκασίματα κτλ !!!!
δεν ήξερα που να το πάω.... τελικά το πήγα σε εξειδικευμένο αντιπρόσωπο Citroen και βάζοντάς το στον υπολογιστή του έγραψε πως έχει πρόβλημα ο τρίτος κύλινδρος (εσένα έχει ο τέταρτος!)
απροβλημάτιστα μου είπε ο τεχνικός : πολλαπλασιαστής..... πρέπει να αλλαχθεί. και φυσικά εγώ τον άλλαξα και πλήρωσα 170 ευρώ!!!
αφού πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο και δούλευε μια χαρά, μία μέρα μετά έκανε το ίδιο σύμπτωμα!!!

Έγινα έξω φρενών!!!! Τσαντίστηκα πάρα πολύ όχι για το συνεργείο τόσο, όσο για την βλάβη όπου θα με έκαναν μπαλάκι ο εγκαταστάτης του υγραερίου (το ίδιο έχω και εγώ όπως και εσύ) με τον εξειδικευμένο της Citroen και άκρη δεν θα έβγαζα....

Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και με τις ελάχιστες τεχνικές γνώσεις που έχω, να δω και να σκεφτώ τι πρέπει και που είναι το σφάλμα....

σκέφτηκα ότι το διαγνωστικό έγραψε : πρόβλημα στον κύλινδρο 3
το πρόβλημα είναι : ή ότι δεν έχει τάση το μπουζί για να κάνει ανάφλεξη ή ότι δεν του δίνει μείγμα για να γίνει η ανάφλεξη!!!!
Ξέχασα να πω (και να τεστάρεις και εσύ αν μπορείς) ότι το πρόβλημα με τα ρεταρίσματα μου τα έκανε και στο υγραέριο αλλά και στην βενζίνη.

Για να μην στα πολυλογώ, το πρόβλημα ήταν στην φύσα του καλωδίου που ερχόταν από τον εγκέφαλο και έδινε εντολή στο κύκλωμα της icom για το ποιο μπεκάκι να ψεκάσει (βενζίνης ή υγραερίου). Δεν είχε κουμπώσει καλά και ήταν χαλαρή (μπαινόβγαινε). Είναι η φύσα που έβγαλε ο εγκαταστάτης από το μπεκάκι της βενζίνης και το έβαλε στην φύσα του icom για να παίρνει την εντολή!!!!
Την κούμπωσα καλά και όλα καλά από εκείνη την στιγμή και μέχρι τώρα που σου γράφω...
(το απόγευμα που πέρασε, έβαλα και τον παλιό πολλαπλασιαστή για να δω αν πραγματικά έφταιγε ή όχι αυτός και έτσι να πάω στο συνεργείο να τους το πω!!)

Δεν πας λοιπόν στην honda - συνεργείο για να σου ελέγξουν όλες τις φύσες αν είναι σωστά τοποθετημένες και αν έχουν κουμπώσει καλά??
Κάνε έναν κόπο.....
Τσεκάρισε αν σου κάνει τα ίδια ρεταρίσματα και στην βενζίνη και στο υγραέριο???
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό pakis » Τετ 24 Αύγ, 2011 10:49

ΑΓΑΠΗΤΕ tgi ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 20000 κβ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΕΙΧΑ(ΧΙΟΥΜΟΡ) ,ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...........................ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΝΤΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ 1) ΦΥΣΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 2) ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ? ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΗΟΝDA ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 40 ΕΥΡΩ (340 ΕΥΡΩ) ...ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ , ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ . ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ...???
pakis

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό tgi » Τετ 24 Αύγ, 2011 15:10

pakis έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ tgi ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 20000 κβ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΕΙΧΑ(ΧΙΟΥΜΟΡ) ,ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...........................ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΝΤΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ 1) ΦΥΣΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 2) ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ? ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΗΟΝDA ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 40 ΕΥΡΩ (340 ΕΥΡΩ) ...ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ , ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ . ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ...???

Φίλε paki,
άλλη μην παρατήρηση στα γραφόμενά σου!!!! Μην γράφεις κεφαλαία γράμματα.... ειναι σαν να φωνάζεις (στα forum όταν γράφεις κεφαλαία, σημαίνει φωνάζεις δυνατά!!!!)
Στα προβλήματα τώρα!
η θέση μου θα ειναι η ίδια : πήγαινε σε καποιον τεχνίτη του honda σου που εμπιστεύεσαι, να ελέγξει όλες τις καλωδιώσεις και τις φύσες των μπεκ αλλα και τον πολλαπλασιαστή και τα μπουζοκαλώδια (αν έχει το τουτου σου μπουζοκαλώδια.... εμένα δεν έχει και ο πολλαπλασιαστής είναι πάνω από τα μπουζί και δίνει απευθείας την τάση, χωρίς καλώδια)
Αν τεστάρει ο τεχνίτης το ηλεκτρικό κύκλωμα και τα βρεί ΟΚ τότε πάς παρακαλάς τον τεχνίτη σου αν έχει κανένα μεταχειρισμένο πολλαπλασιαστή για να σου βάλει να δοκιμάσεις. Αν έχει, έχει καλώς.....
αν δεν έχει, αγοράζεις τον imitansion τον βάζεις πάνω (αλήθεια "πιάνουν" τα χέρια σου) και βλέπεις διαφορες!
Αν δεν δεις διαφορες και σου κάνει τα ίδια, τότε απλα έχασες 75 ευρώ!

Μου φαίνεται δύσκολο να σκάσει ο πολλαπλασιαστής σου γιατί το τουτου σου είναι καινούργιο.... όπως και το δικό μου (ίδια χρονιά γεννήθηκαν :) )

Ετσι βρίσκεις την βλάβη δια της ατόπου απαγωγής.....
Πρέπει να ασχοληθείς λίγο με τις βλάβες... πλέον οι τεχνικοί έχουν γίνει πλακετάκιδες!!!!!
ότι τους γράψει ο υπολογιστή, αλλάζουν το εξάρτημα χωρίς να κρίνουν!!!
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Τετ 24 Αύγ, 2011 15:56

tgi έγραψε: Για να μην στα πολυλογώ, το πρόβλημα ήταν στην φύσα του καλωδίου που ερχόταν από τον εγκέφαλο και έδινε εντολή στο κύκλωμα της icom για το ποιο μπεκάκι να ψεκάσει (βενζίνης ή υγραερίου). Δεν είχε κουμπώσει καλά και ήταν χαλαρή (μπαινόβγαινε). Είναι η φύσα που έβγαλε ο εγκαταστάτης από το μπεκάκι της βενζίνης και το έβαλε στην φύσα του icom για να παίρνει την εντολή!!!!

Αδερφέ, μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες παραπάνω ή ακόμα καλύτερα καμια φωτό για τη φύσα αυτή? Γιατί εδώ και καιρό έχω το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν έχω βρει (ακόμη και μετά απο 3 διαφορετικούς εγκαταστάτες...) Δώσε τα φώτα σου μπας και βρούμε την υγειά μας με αυτούς που μπλέξαμε... :thumbup:
zgouriazmenos

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό tgi » Τετ 24 Αύγ, 2011 16:05

zgouriazmenos έγραψε:Αδερφέ, μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες παραπάνω ή ακόμα καλύτερα καμια φωτό για τη φύσα αυτή? Γιατί εδώ και καιρό έχω το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν έχω βρει (ακόμη και μετά απο 3 διαφορετικούς εγκαταστάτες...) Δώσε τα φώτα σου μπας και βρούμε την υγειά μας με αυτούς που μπλέξαμε... :thumbup:

Θα ανεβάσω σύντομα!!!
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Τετ 24 Αύγ, 2011 16:13

tgi έγραψε:Θα ανεβάσω σύντομα!!!

Ευχαριστώώώώ !!!
zgouriazmenos

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 24 Αύγ, 2011 16:33

tgi έγραψε:
zgouriazmenos έγραψε:Αδερφέ, μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες παραπάνω ή ακόμα καλύτερα καμια φωτό για τη φύσα αυτή? Γιατί εδώ και καιρό έχω το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν έχω βρει (ακόμη και μετά απο 3 διαφορετικούς εγκαταστάτες...) Δώσε τα φώτα σου μπας και βρούμε την υγειά μας με αυτούς που μπλέξαμε... :thumbup:

Θα ανεβάσω σύντομα!!!

Αν δε σε προλαβω εγω.. :lol: :lol: :lol: παω στ'αμαξι...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Τετ 24 Αύγ, 2011 17:05

astragjtg έγραψε:Αν δε σε προλαβω εγω.. :lol: :lol: :lol: παω στ'αμαξι...

Thank you Bill !!!
zgouriazmenos

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 24 Αύγ, 2011 17:23

zgouriazmenos έγραψε:
astragjtg έγραψε:Αν δε σε προλαβω εγω.. :lol: :lol: :lol: παω στ'αμαξι...

Thank you Bill !!!

Περιμενε ανεβαζω σε 1...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 56 επισκέπτες