pakis έγραψε:ΕΧΩ ΕΝΑ HONDA CRV 20000cc mod 2006-2007.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ icom gtg 5 ΓΕΝΕΙΑΣ .ΜΕΧΡΙ 5000 ΧΙΛ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΨΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΦΤΩΧΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΜΕΝΗ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΥ ΡΥΘΜΗΣΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ (ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ 4 ΜΠΟΥΖΙ ΙΡΙΔΙΟΥ). ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΟΚ .ΜΕΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΡΕΤΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ, ΑΝΑΜΟΣΒΗΝΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΚ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ .ΤΟ ΠΑΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΝΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ.ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΕΚ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΚ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΑΜΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ...2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ honda ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ 30 ΧΙΛ.ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ.ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΡΙΔΙΟΥ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ 4 ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ.ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΛΟΙ......ΜΕΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ....ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΦΤΕΕΙ ......ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ???///emailakrivosprokopis@gmail.com
pakis έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ tgi ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 20000 κβ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΕΙΧΑ(ΧΙΟΥΜΟΡ) ,ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...........................ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΝΤΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ 1) ΦΥΣΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 2) ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ? ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΗΟΝDA ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 40 ΕΥΡΩ (340 ΕΥΡΩ) ...ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ 75 ΕΥΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ , ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ . ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ...???
tgi έγραψε: Για να μην στα πολυλογώ, το πρόβλημα ήταν στην φύσα του καλωδίου που ερχόταν από τον εγκέφαλο και έδινε εντολή στο κύκλωμα της icom για το ποιο μπεκάκι να ψεκάσει (βενζίνης ή υγραερίου). Δεν είχε κουμπώσει καλά και ήταν χαλαρή (μπαινόβγαινε). Είναι η φύσα που έβγαλε ο εγκαταστάτης από το μπεκάκι της βενζίνης και το έβαλε στην φύσα του icom για να παίρνει την εντολή!!!!
zgouriazmenos έγραψε:Αδερφέ, μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες παραπάνω ή ακόμα καλύτερα καμια φωτό για τη φύσα αυτή? Γιατί εδώ και καιρό έχω το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν έχω βρει (ακόμη και μετά απο 3 διαφορετικούς εγκαταστάτες...) Δώσε τα φώτα σου μπας και βρούμε την υγειά μας με αυτούς που μπλέξαμε...
tgi έγραψε:Θα ανεβάσω σύντομα!!!
tgi έγραψε:zgouriazmenos έγραψε:Αδερφέ, μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες παραπάνω ή ακόμα καλύτερα καμια φωτό για τη φύσα αυτή? Γιατί εδώ και καιρό έχω το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν έχω βρει (ακόμη και μετά απο 3 διαφορετικούς εγκαταστάτες...) Δώσε τα φώτα σου μπας και βρούμε την υγειά μας με αυτούς που μπλέξαμε...
Θα ανεβάσω σύντομα!!!
astragjtg έγραψε:Αν δε σε προλαβω εγω..![]()
![]()
παω στ'αμαξι...
zgouriazmenos έγραψε:astragjtg έγραψε:Αν δε σε προλαβω εγω..![]()
![]()
παω στ'αμαξι...
Thank you Bill !!!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες
|
|
|