Δείτε απαντήσεις από email σε διάφορουν εγκαταστάτες που έχω στείλει:
1.Ηλιούπολη
Στο αυτοκίνητο σας μπορεί να γίνει μετατροπή σε υγραέριο αρκεί βεβαία το όχημα να είναι γενικότερα σε καλή κατάσταση όταν δουλεύει στην βενζίνη.
Ένα βασικό θέμα στο δικό σας αυτοκίνητο είναι η χρησιμοποίηση της λεγόμενης λαδιερας η οποία πρέπει να μπει υποχρεωτικά στο αμάξι σας για να μπορέσει ο κινητήρας να διατηρεί σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
Εμείς σαν εταιρία χρησιμοποιούμε μόνο ιταλικά προϊόντα εκτός από της δεξαμενές μας η οποίες είναι από την Τουρκία.
Τα συστήματα και τα κόστη τους είναι τα ακόλουθα.
LANDIRENZO 1100+ΦΠΑ
OMVL 1000+ΦΠΑ
LOVATO 900+ΦΠΑ
ΛΑΔΙΕΡΑ FLASH LUBE 60+ΦΠΑ
Όλα τα συστήματα είναι αέριου ψεκασμού και έχουν δυο χρόνια εγγύηση.
Το κατάστημα μας δίνει 2 χρόνια εγγύηση και στον κινητήρα σας σε περίπτωση που προκληθεί βλάβη και υπεύθυνο είναι το σύστημα του υγραερίου.
Ο χρόνος τοποθέτησης είναι 2 ημέρες και παρέχεται εφόσον το επιθυμείτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.
2.
Γειά σας,
Τοποθετούμε συστήματα τελευταίας γενιάς, Ιταλικής προελεύσεως της εταιρίας Emmegas, τα οποία είναι κατάλληλα για όλους τους βενζινοκινητήρες και turbo, ανεξαρτήτως ιπποδύναμης.
Ο χρόνος που απαιτείται για το αυτοκίνητο σας είναι περίπου 2 ημέρες και μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα (χρόνος αναμονής 2-3 ημέρες)
Είμαστε νόμιμο συνεργείο υγραερίου με 30ετή πείρα σε τοποθετήσεις.
Σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, υπέυθυνες δηλώσεις,κλπ. που προβλέπονται από το νόμο και στη συνέχεια πρέπει να επισκεφθείτε το ΚΤΕΟ (60€-80€) και την Δ/νση Μεταφορών για την παραλαβή της νέας άδειας κυκλοφορίας.
Οσο αφορά το κόστος για το αυτοκίνητο σας είναι 1000€ + ΦΠΑ
Επίση παρέχεται εγγύηση 2 χρόνια (ανταλλκτικά και εργασία).
Παρακαλώ μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρύνηση
3.
Καλη σας ημερα,
Ναι μπορει να γινει μετατροπη.
Η μετατροπη κοστιζει 984€ η 1230€ αναλογως του συστηματος που θα επιλεξετε. Lovato έχει αυτός!!!
4. Και τηλέφωνο που πήρα στον Μπίρμπο Vialle 1400 euro. Αλλά πρέπει να το δουν για να μου πουν σίγουρα.
Τόσοι εγκαταστάτες υπάρχουν που να ξέρω τι είναι ο καθένας!!!!
Η προσφορά που σας έχω αναφέρει
http://www.couponcity.gr/shop/AlfaGas/281μου φαίνεται καλή!!! Έχει καλές εταιρείες που τοποθετεί!!!
Εδώ άλλοι πάνε Σκόπια, Βουλγαρίες.... για να βάλουν με 500 ευρώ!!!!
Γύρω στα 1200 μπορώ να διαθέσω και όχι να πάρω νέο αυτοκίνητο!!!
Χθες διάβαζα ένα περιοδικό για αυτοκίνητα και οι τιμές είναι ακριβές.
Ειλικρινά είμαι της άποψης όχι πολλά χρήματα στο δρόμο (αν δεν είσαι αρκετά πλούσιος και δεν έχεις πάρκινγκ)!!!!!!
Θα μου πείτε και είναι σωστό ό,τι πληρώσεις παίρνεις
αλλά το fiestaki έχει μόνο 60,000χλμ είναι ατρακάριστο(ελεγμένο) και μία χαρά πάει!!!
Και μου αρέσει εμφανισιακά!!!
Και το προσέχω!!!
Εσείς που έχετε τοποθετήσει υγραέριο ξέρετε περισσότερα από εμένα και θα με συμβουλεύετε ε? Αχ Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας!!!!!!!!