τι να σου πω!!!
εγώ πάντως είχα πρόβλημα!
αν το λύσω τελείως, τότε αυτό ήταν το πρόβλημα
odys2008 έγραψε:Και σε ένα maveric 2300 φίλου μου τα ίδια κάνει. Μήπως είναι γενικό πρόβλημα των icom?
bilbilis έγραψε:Εχω το Hyundai TUCSON 2.0 και έχω τοποθετήσει το σύστημα της ICOM απο τον Μαρτιο του 2011.Εχω από την αρχή τα κλασικά προβλήματα της ICOM δηλαδή μικροκοψίματα κυρίως κατά την επιτάχυνση και τη δυσκολία στην εκκίνηση με παρατεταμένο μιζάρισμα.Για το δεύτερο πρόβλημα απ' οτι κατάλαβα έχει σχέση με κάποια ένχυση υγραερίου στους κυλίνδρους όσο ο κινητήρας είναι σταματημένος και απ΄ότι ξέρω αντιμετωπίζεται με κάποια ηλεκτροβαλβίδα αλλα δεν με πειράζει.Το πρώτο πρόβλημα που είναι και το σοβαρότερο είναι το κουσούρι του ICOM και με βάση την ενημέρωση από τους τεχνικούς του derveni gas οφείλεται σε πρόωρη αεριοποίηση του υγραερίου στα μπεκ , συμβαίνει σε ένα ποσοστό αυτοκινήτων και είναι σε γνώση της ICOM Italia.Μου είπαν ότι αν υπάρξει κάποιο νεώτερο από τον κατασκευαστή θα με ενημερώσουν.
Παρόλα αυτά έχω κάνει 15.000 χιλιόμετρα χωρίς κανένα check engine , με ισχύ στον κινητήρα ίδια η και μεγαλύτερη της βενζίνης , οικονομία πάνω από 40% και δεν μετανοιώνω που έβαλα αυτό το σύστημα.Δεν βάζω πρόσθετα και επαφίεμαι στον καλό Θεό των κινητήρων να έχει κάλα την μηχανή μου.Η νεκροψία θα δείξει σε μερικά χρόνια ποιανού κινητήρας και ποιό σύστημα θα αντέξει.
rogerius έγραψε:bilbilis έγραψε:Εχω το Hyundai TUCSON 2.0 και έχω τοποθετήσει το σύστημα της ICOM απο τον Μαρτιο του 2011.Εχω από την αρχή τα κλασικά προβλήματα της ICOM δηλαδή μικροκοψίματα κυρίως κατά την επιτάχυνση και τη δυσκολία στην εκκίνηση με παρατεταμένο μιζάρισμα.Για το δεύτερο πρόβλημα απ' οτι κατάλαβα έχει σχέση με κάποια ένχυση υγραερίου στους κυλίνδρους όσο ο κινητήρας είναι σταματημένος και απ΄ότι ξέρω αντιμετωπίζεται με κάποια ηλεκτροβαλβίδα αλλα δεν με πειράζει.Το πρώτο πρόβλημα που είναι και το σοβαρότερο είναι το κουσούρι του ICOM και με βάση την ενημέρωση από τους τεχνικούς του derveni gas οφείλεται σε πρόωρη αεριοποίηση του υγραερίου στα μπεκ , συμβαίνει σε ένα ποσοστό αυτοκινήτων και είναι σε γνώση της ICOM Italia.Μου είπαν ότι αν υπάρξει κάποιο νεώτερο από τον κατασκευαστή θα με ενημερώσουν.
Παρόλα αυτά έχω κάνει 15.000 χιλιόμετρα χωρίς κανένα check engine , με ισχύ στον κινητήρα ίδια η και μεγαλύτερη της βενζίνης , οικονομία πάνω από 40% και δεν μετανοιώνω που έβαλα αυτό το σύστημα.Δεν βάζω πρόσθετα και επαφίεμαι στον καλό Θεό των κινητήρων να έχει κάλα την μηχανή μου.Η νεκροψία θα δείξει σε μερικά χρόνια ποιανού κινητήρας και ποιό σύστημα θα αντέξει.
kai ta 2 provlimata sou exoun lysh. Giati na to afiseis etsi?
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες
|
|
|