VITARAS έγραψε:Εγώ θα επαναλάβω και κάτι που είπα χτες και περιμένω απάντηση από οποιονδήποτε πρατηριούχο, αφού είναι και οι ίδιοι ευαισθητοποιημένοι και βλέπουν σε τι κατάσταση βρισκόμαστε όλοι.
"Αν όπως λες φίλε μου είσαι τίμιος, τότε εσύ ή μάλλον εσείς οι πρατηριούχοι θα έπρεπε πρώτα, σε υπουργία, οργανισμούς, κανάλια να βγείτε και να τους κράξετε".
Μήπως έχει δει κανείς διαμαρτυρία πρατηριούχου π.χ σε κανάλι είτε για βενζίνη, είτε για υγραέριο?
Οταν έγινε η μεγάλη αυξηση στα καύσιμα οι πρατηριούχοι ήταν πρώτη είδηση στα Μεσα Μαζικής Εξημέρωσης.
Τότε είπανε πολλά για αυτά τα θέματα και όποιος τους άκουσε ,είμασταν οι πρώτοι που ασχολήθηκε το κράτος ,θα μας ξαναθυμηθούν στον δευτερο γύρο που ετοιμάζουν όπως ανέφερε κάποιος ποιο πάνω.
Οταν με την άνοδο των τιμών στην καλύτερη υπάρχει μια πτώση της τάξης 40%+ σε κατανάλωση πανελαδικά ,μια νεα συμπίεση στο περιθώριο κέρδους λόγω κρίσης και ενα μικτο βυτίο βενζίνες-πετρελαιο έκανε αγορα 30000 με 33000 τώρα έχει 48000 με 53000 ,αρα αυξημένη απαίτηση κεφαλαίου κίνησης ,το κόστος λειτουρίας είναι αύξημενο.
Βλέπεις τίποτα ευχάριστω σε όλα αυτά? Απλά ο πόλεμος έχει χαθεί ,πέρασαν και παγιώθηκαν θες πήδα θες χοποπήδα.
Θα μας τρελάνεις τελείως μεγάλε mpaglama!!!
Μια φορά βγήκε κάποιος, γιατί νιώσατε λίγο το μαχαιράκι στο κόκαλο, μήπως και χάσετε και εσείς τίποτα και μας το κοπάνησες. Εδώ ο κόσμος έχει χάσει τα κέρατα του. Που είναι η ευαισθησία του κλάδου σας προς το κοινωνικό σύνολο και μη μου πεις, "γιατί οι άλλοι κοιτάνε το κοινωνικό σύνολο?" ΕΕΕΕΕ κάποιος πρέπει να το κάνει μεγάλε, άμα κοιτάμε ο ένας τον άλλο δεν γίνεται τίποτα. Αφού δεν έχεις μεγάλο κέρδος όπως λες, θα πρέπει να μαζευτείτε οι πρατηριούχοι και να διαμαρτυρηθείτε μέσω του κλάδου σας εκεί που πρέπει. Με το να φαίνεσαι ο ενδιάμεσος που δεν φταίει σε τίποτα, πάλι δεν γίνεται τίποτα.
Θες κλάψε, θες γέλα.