απλά το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν άρχισε ο τζερτζελές με το υγραέριο, έσπευσε και αυτός να βάλει ταμπέλες για εγκατάσταση υγραερίου σε αυτοκίνητα!!
Επίσης το άλλο που ξέρω για το εν λόγο μαγαζί είναι ότι κάνει παντός τύπου αυτοκινήτου επισκευή στο κλιματισμό και σύστημα ψύξης αυτοκινήτου (Ψυγεία, καλοριφέρ, air condition). Είχα πάει εκεί το αυτοκίνητο μου το 2004 και μου κατέστρεψε το τιμόνι γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν το ταμπλό για να επισκευάσουν το τρυπημένο καλοριφέρ. Βέβαια με κάλεσαν μετά από 1 εβδομάδα χωρίς να μου πουν τίποτα και μου το αντικατέστησαν χωρίς κόστος)
Προσωπικά δεν θα πήγαινα να βάλω υγραέριο σε αυτόν....
Αυτό που θα διάλεγα για να μου εγκαταστήσει υγραέριο στο αυτοκίνητο (αν έβαζα τώρα......) μετά από όλη την εμπειρία σε βλάβες και σε αναγνώσματα (στο forum 4τροχοί όταν ξεκίνησα να γράφω για υγραεριοκίνηση ήταν στην σελίδα 25 και τώρα είναι στην 470!!!!!), υγραέριο στο αυτοκίνητο μου θα έβαζα σε συνεργείο που μπορεί να αναλάβει και το αυτοκίνητό μου για να μην γίνομαι μπαλάκι από τον ένα "μάστορα" στον άλλο "μάστορα"!!!!!!
Αυτό που έχω να σου προτείνω (δεν ξέρω την δουλειά του αλλά βάζει σε OPEL) είναι η Dynamotors
http://www.dynamotors.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=21
Επαναλαμβάνω : Δεν τους ξέρω, δεν γνωρίζω την δουλειά τους.... το μόνο που ξέρω είναι ότι ξέρουν από OPEL και αναλαμβάνουν το service και την επισκευή του...... δεν θα γίνεσαι μπαλάκι.
Επίσης, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αν είναι υγρού ή αερίου ψεκασμού... την δουλειά του να κάνει και να κινήσει οικονομικά! αυτό έχει σημασία