NoStress έγραψε:μην τρελαινεσαι... είναι μεχρι να πετυχει ο εγκαταστατης σου την ισορροπια του μειγματος για να μην γινεται φτωχό ή πλούσιο...
LPGas έγραψε:Είχε πάρει ανοχές ο πνεύμονας? Αν είναι δυνατόν![]()
![]()
Τι έχει μέσα ο πνεύμονας σου, κουζινέτο ή ρουλεμάν για να πάρει ανοχή??
Δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε κάνεις πλήρωση. Από τη στιγμή που υπάρχει καύσιμο και πίεση στην μπουκάλα, αυτός τροφοδοτείται αυτόματα.
MrVasilis86 έγραψε:Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μη σκάς. Από το Μάιο που το έχω βάλει και με 15,000χλμ έχει ανάψει πάνω 7-8 φορές. Και πάντα φθηνό μείγμα. Πήγα για να το σβήσουν ξανά και ξανά. Προγραμματισμός και πάλι από την αρχή. Δεν είναι τίποτα στην τελική. Απλά κάποιος αισθητήρας που ο κατασκευαστής τον έχει για να μετράει με βενζίνη βγάζει σφάλμα στο αέριο. Στην τελική απλά μπορείς να αφαιρέσεις αυτή τη βλάβη από τον εγκέφαλο και να μην ανάβει γι αυτό το λόγο. Εγώ εάν ανάψει ξανά μάλλον αυτό θα κάνω.
MrVasilis86 έγραψε:Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μη σκάς. Από το Μάιο που το έχω βάλει και με 15,000χλμ έχει ανάψει πάνω 7-8 φορές. Και πάντα φθηνό μείγμα. Πήγα για να το σβήσουν ξανά και ξανά. Προγραμματισμός και πάλι από την αρχή. Δεν είναι τίποτα στην τελική. Απλά κάποιος αισθητήρας που ο κατασκευαστής τον έχει για να μετράει με βενζίνη βγάζει σφάλμα στο αέριο. Στην τελική απλά μπορείς να αφαιρέσεις αυτή τη βλάβη από τον εγκέφαλο και να μην ανάβει γι αυτό το λόγο. Εγώ εάν ανάψει ξανά μάλλον αυτό θα κάνω.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 72 επισκέπτες
|
|
|