Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: προβλημα με λαμπακι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό NoStress » Τετ 19 Οκτ, 2011 09:48

μην τρελαινεσαι... είναι μεχρι να πετυχει ο εγκαταστατης σου την ισορροπια του μειγματος για να μην γινεται φτωχό ή πλούσιο...
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 19 Οκτ, 2011 17:44

NoStress έγραψε:μην τρελαινεσαι... είναι μεχρι να πετυχει ο εγκαταστατης σου την ισορροπια του μειγματος για να μην γινεται φτωχό ή πλούσιο...

αυτο καταλαβα και εγω εκει που πηγα σημερα φιλε!
μου ειπε οτι ειχε παρει ανοχες ο πνευμονας και επεσε η πιεση και ζητησε καυσιμο.να ρωτησω και κατι αλλο μηπως παιζει ρολο επειδη δεν αφηνω την φιαλη να αδιασει τελειως και βαζω υγραεριο μολις πεσει κατω απο την μεση?λεω μηπως εχει ακομα αερα μεσα η μπουκαλα και κανει κουλα στο μειγμα?
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 20 Οκτ, 2011 19:14

Είχε πάρει ανοχές ο πνεύμονας? Αν είναι δυνατόν :!: :crazy:
Τι έχει μέσα ο πνεύμονας σου, κουζινέτο ή ρουλεμάν για να πάρει ανοχή??
Δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε κάνεις πλήρωση. Από τη στιγμή που υπάρχει καύσιμο και πίεση στην μπουκάλα, αυτός τροφοδοτείται αυτόματα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 20 Οκτ, 2011 19:40

LPGas έγραψε:Είχε πάρει ανοχές ο πνεύμονας? Αν είναι δυνατόν :!: :crazy:
Τι έχει μέσα ο πνεύμονας σου, κουζινέτο ή ρουλεμάν για να πάρει ανοχή??
Δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε κάνεις πλήρωση. Από τη στιγμή που υπάρχει καύσιμο και πίεση στην μπουκάλα, αυτός τροφοδοτείται αυτόματα.

τι να πω δεν ξερω μαλλον εμπλεξα μου φενετε...το θεμα ειναι οτι το αμαξι διαβαζει φτωχο μειγμα και απο οτι καταλαβαινω εαν συνεχιστει η κατασταση δεν ξερω τι να κανω...ειδη εχω ξενερωσει... :(
vaxalis

Δημοσίευσηαπό MrVasilis86 » Πέμ 20 Οκτ, 2011 22:06

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μη σκάς. Από το Μάιο που το έχω βάλει και με 15,000χλμ έχει ανάψει πάνω 7-8 φορές. Και πάντα φθηνό μείγμα. Πήγα για να το σβήσουν ξανά και ξανά. Προγραμματισμός και πάλι από την αρχή. Δεν είναι τίποτα στην τελική. Απλά κάποιος αισθητήρας που ο κατασκευαστής τον έχει για να μετράει με βενζίνη βγάζει σφάλμα στο αέριο. Στην τελική απλά μπορείς να αφαιρέσεις αυτή τη βλάβη από τον εγκέφαλο και να μην ανάβει γι αυτό το λόγο. Εγώ εάν ανάψει ξανά μάλλον αυτό θα κάνω.
Toyota Avensis '03 1,8 χωρίς λίπανση 15,000χλμ και συνεχίζω!!!
Άβαταρ μέλους
MrVasilis86

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 20 Οκτ, 2011 22:31

MrVasilis86 έγραψε:Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μη σκάς. Από το Μάιο που το έχω βάλει και με 15,000χλμ έχει ανάψει πάνω 7-8 φορές. Και πάντα φθηνό μείγμα. Πήγα για να το σβήσουν ξανά και ξανά. Προγραμματισμός και πάλι από την αρχή. Δεν είναι τίποτα στην τελική. Απλά κάποιος αισθητήρας που ο κατασκευαστής τον έχει για να μετράει με βενζίνη βγάζει σφάλμα στο αέριο. Στην τελική απλά μπορείς να αφαιρέσεις αυτή τη βλάβη από τον εγκέφαλο και να μην ανάβει γι αυτό το λόγο. Εγώ εάν ανάψει ξανά μάλλον αυτό θα κάνω.

φιλε μου δυστυχως για να βγαζει σφαλμα παει να πει οτι το μειγμα ειναι οντως φτωχο με οτι συνεπαγεται αυτο σε ενα τουρμπο μοτερ σαν το δικο μου,δυστυχως αρχιζω να μετανιωνω για τι εγχηρημα που εκανα...μπλεξιμο!!!! :twisted:
vaxalis

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 20 Οκτ, 2011 22:45

MrVasilis86 έγραψε:Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μη σκάς. Από το Μάιο που το έχω βάλει και με 15,000χλμ έχει ανάψει πάνω 7-8 φορές. Και πάντα φθηνό μείγμα. Πήγα για να το σβήσουν ξανά και ξανά. Προγραμματισμός και πάλι από την αρχή. Δεν είναι τίποτα στην τελική. Απλά κάποιος αισθητήρας που ο κατασκευαστής τον έχει για να μετράει με βενζίνη βγάζει σφάλμα στο αέριο. Στην τελική απλά μπορείς να αφαιρέσεις αυτή τη βλάβη από τον εγκέφαλο και να μην ανάβει γι αυτό το λόγο. Εγώ εάν ανάψει ξανά μάλλον αυτό θα κάνω.

Φίλε είσαι μάλλον λάθος. Αν έχεις φτωχό μείγμα σημαίνει μεγάλες θερμοκρασίες και τα τσουρουφλίζεις όλα :o . Το φτωχά μείγματα θέλουν φτιάξιμο. Μην το αφήσεις έτσι πας ολοταχώς προς σοβαρά προβλήματα. Το έχω ξαναγράψει : το λαμπάκι δεν είναι διακοσμητικό είναι προειδοποιητικό. Το αυτοκίνητο σου σε προειδοποιεί, αν το αγνοείς κακό του κεφαλιού σου.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 20 Οκτ, 2011 23:09

ετσι ακριβως ειναι!!!!με τα μειγματα δεν παιζουν ποτε....
vaxalis

Δημοσίευσηαπό MrVasilis86 » Παρ 21 Οκτ, 2011 04:03

Τώρα με ανχώσατε! :-ss
Το δικό μου δεν είναι turbo. Το έχω πάει για έλεγχο και μου είπαν πως και σε βενζίνη και σε αέριο το αμάξι δουλεύει σωστά.
Και το μείγμα έχει σωστές τιμές. Πως το σφάλμα βγαίνει από τον αισθητήρα L (η κάποιον σχετικά με καυσαέρια) και πως και σε άλλα ίδια αυτοκίνητα βγάζει ακριβώς το ίδιο.
Με έστειλαν στην ΤΟΥΟΤΑ και εκεί μου είπαν πως το αυτοκίνητο είναι εντάξει και πώς και αισθητήρα να αλλάξω πάλι το ίδιο σφάλμα θα βγάλει.
Δευτέρα θα πάω για έλεγχο και και μετά ΚΤΕΟ οπότε θα το τσεκάρω.
Εάν υπάρχει πρόβλημα στο ΚΤΕΟ θα μου το βγάλει;
Toyota Avensis '03 1,8 χωρίς λίπανση 15,000χλμ και συνεχίζω!!!
Άβαταρ μέλους
MrVasilis86

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό NoStress » Παρ 21 Οκτ, 2011 09:17

ρωτα τον εγκαταστατη σου αν μπορει να σου τοποθετησει καποιο emmulatore για να ξεγελαει τον εγκεφαλο ετσι ωστε να μην αναβει το λαμπακι στη συγκεκριμενη βλαβη
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 66 επισκέπτες