like Pap bravo
Άν και πρέπει να κινηθούμε και αλλιώς δεν ξέρω ίσως καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού για το καρτελ αν μπορεί να γίνει.Πάντως θέλει πίεση το θέμα γιατί θα μας ληστεύουν συνεχώς.
christoi έγραψε:Κάποια στιγμή είχαν πέσει σε επίπεδα ρεκόρ (0,799!!) για 1-2 εβδομάδες. Τι έγινε και ξανανέβηκε; Και ήταν το χειμερινό μείγμα (μάλλον), γιατί μου έβγαλε ~80km παραπάνω.
thanasis έγραψε:Χιλια μπραβο φιλε για την προσπαθεια ,αλλα με το συγκεκριμενο καναλι και δημοσιοφαγο![]()
δεν προκειται να γινει απολυτως τιποτα.Οχι οτι θα κανουν κατι τα υπολοιπα καναλια.Συμφεροντα 5-10 μεγαλολαμογιων εξυπηρετουν και προβαλουν μονο αυτα που τους συμφερουν.Δυστυχως το συγκεκριμενο θεμα ΔΕΝ τους συμφερει να βγει παρα εξω και δεν θα βγει.
Εσυ δεν ειχες να χασεις τιποτα και καλα εκανες και το εστειλες αλλα ειναι παραπανω απο 100% σιγουρο οτι δεν θα το προβαλουν ποτε.
Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αποφευγουμε(οσο μπορουμε )τους ακριβους και να τους την λεμε οτι πηγαινουμε στον φθηνοτερο.(Οχι οτι ιδρωνει το αυτι τους,αλλα για να νιωθουμε και εμεις οτι κατι κανουμε)
zaf4laras έγραψε:like Pap bravo
Άν και πρέπει να κινηθούμε και αλλιώς δεν ξέρω ίσως καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού για το καρτελ αν μπορεί να γίνει.Πάντως θέλει πίεση το θέμα γιατί θα μας ληστεύουν συνεχώς.

christoi έγραψε:thanasis έγραψε:Χιλια μπραβο φιλε για την προσπαθεια ,αλλα με το συγκεκριμενο καναλι και δημοσιοφαγο![]()
δεν προκειται να γινει απολυτως τιποτα.Οχι οτι θα κανουν κατι τα υπολοιπα καναλια.Συμφεροντα 5-10 μεγαλολαμογιων εξυπηρετουν και προβαλουν μονο αυτα που τους συμφερουν.Δυστυχως το συγκεκριμενο θεμα ΔΕΝ τους συμφερει να βγει παρα εξω και δεν θα βγει.
Εσυ δεν ειχες να χασεις τιποτα και καλα εκανες και το εστειλες αλλα ειναι παραπανω απο 100% σιγουρο οτι δεν θα το προβαλουν ποτε.
Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αποφευγουμε(οσο μπορουμε )τους ακριβους και να τους την λεμε οτι πηγαινουμε στον φθηνοτερο.(Οχι οτι ιδρωνει το αυτι τους,αλλα για να νιωθουμε και εμεις οτι κατι κανουμε)
Θα συμφωνήσω με τον προγράψαντα. Μόνο αν πήγαινε το θέμα σε καμία Ε.Ε. (αν, λέω) που και πάλι, το πιο πιθανό είναι απλώς να έτρωγε το ακράτος ακόμα ένα πρόστιμο.zaf4laras έγραψε:like Pap bravo
Η επιτροπή ανταγωνισμού θέλει τον πρατηριούχο που θα αισχροκερδίσει, να κάνει αυτοπρόσωπη καταγελλία μαζί με τα τιμολόγιά του.
Άρα, αδύνατο.
VITARAS έγραψε:Συμφωνώ με τον Pap. Θα ξεκινήσω και εγώ να στέλνω mail στα κανάλια και ας μην είναι και σχετικά με τέτοια θέματα. Δεν νομίζω τελικά ότι είναι δύσκολο να το κάνουμε μαζικά. Εάν ξεκινήσουμε όλοι μαζί, μετά είναι ένα copy, paste. Προτείνω να στέλνουμε ανά 15 μέρες το ίδιο mail λέγοντάς τους κάθε φορά πως το έχουμε στείλει ξανά.
Θέλω την άδεια από τον pap να χρησιμοποιήσω στοιχεία από το μήνυμά του προς τον ΣΚΑΙ
Ευχαριστώ.
l3g3nd έγραψε:Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου?
Οι τιμές δεν έχουν πλαφόν και η προσφορά διαμορφώνεται ανάλογα με την ζήτηση! Το ξέρω ότι μιλάτε για αισχροκέρδεια, αλλά το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ. Τα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ελλάδα είναι 9.500 από την στιγμή που στην Γερμανία είναι 3.500 με τον πενταπλάσιο στόλο αυτοκινήτων αναλογικά. Αν λάβουμε υπόψη την κρίση που έχει πέσει, πολλοί πρατηριούχοι έχουν αναγκαστεί να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και οι υπόλοιποι απλά να σέρνονται και να φυτοζωούν. Δείτε πόσα πρατήρια έχουν LPG πανελλαδικά, αυτοί παίζουν δυνατά αυτή τη στιγμή, που όπως και να το περιγράψεις είναι ένα πολύ μικρό νούμερο συναρτήσει πάντα του συνόλου. Άλλωστε για αυτό ανοίγεις μια επιχείρηση, ο γνώμονας σου πάντα είναι το κέρδος!
Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ότι εμείς οι υγραεριοκίνητοι κατά κάποιο τρόπο η οικονομία που κάνουμε είναι δεδομένη. Από την στιγμή που ακόμα υπάρχει ''περιθώριο'' και δεν έχει ασχοληθεί (ακόμα) το κράτος, κάνοντας τον νταβατζή και εκεί, τα κέρδη μοιράζονται σε εμάς που κινούμαστε με υγραέριο και σε αυτούς που το διαθέτουν... Τόσο απλά!
Θα ήταν πολύ καλό πάντως κάποια στιγμή να υπήρχαν τα στοιχειώδη μέσα, να μπορούσαν να κάνουν ελέγχους και για το υγραέριο, αλλά δεν τρέφω αυταπάτες, στην Ελλάδα ζούμε!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 66 επισκέπτες
|
|
|